Văduva lui Fane Spoitoru: "Averea s-a dus pe tratamente!"

23 mai 2017 8:57   Național
Ultima actualizare:

La un an de la moartea lui Fane Spoitoru, soţia interlopului rupe tăcerea. Elena a vorbit despre tratamentele pe care interlopul le-a făcut în clinica din Israel, unde şi-a dat ultima suflare în primăvara lui 2016. Femeia a recunoscut că are mari probleme financiare după ce soţul ei s-a stins, iar datoriile o copleşesc.

Văduva lui Fane Spoitoru, Ion Titişor, pe numele său real, nu trece suferă doar că a rămas singură, că şi pentru că familia interlopului o acuză că nu a făcut tot ce se putea pentru ca el să rămână în viaţă. Interlopul suferise un accident vascular şi era ţinut în viaţă numai de aparate la o clinică de prestigiu din Israel. Scandalul a început după ce fiica lui Fane Spoitoru a acuzat-o pe actuala soţie că tatăl ei a fost deconectat de la aparate după doar trei zile din cauza costurilor ridicate pentru o zi de spitalizare pe care Elena nu şi le-ar fi permis. În faţa acestor învinuiri, femeia a reacţionat.

"Nu a fost deconectat de la aparate. Atât a rezistat organismul lui, trei-patru zile. Noi fiind într-un spital din străinătate, acolo şi dacă ar fi vrut cineva să-l deconecteze nu s-ar fi întâmplat. Spitalizarea este într-adevăr foarte scumpă, dar nu a fost problemă de bani. Noi mergem în Israel din 2010, pentru tratamente şi intervenţii chirurgicale care au eşuat aici. Au fost şapte intervenţii, în total pe care el le-a suferit, între care hernie de disc şi la rinichii. Problema este că fosta soţie şi fiica lui acuză pentru că din România, în afară de mine, au ştiut doar două-trei persoane despre problemele lui de sănătate. Fiica lui lşi fosta lui soţie nu ştiau

de suferinţa lui. Migdale, fratele lui era la curent cu tot. Averea am preferat să o consumăm aşa, de fapt s-a dus pe sănătate. Suma este foarte mare, nu este de discutat. Nu ne-a ajutat nimeni. Totul a fost pe cheltuiala noastră. Nu mai este nimic de vândut.  Am rămas cu datorii mari, nu vorbesc în cifre", a povestit Elena într-un interviu acordat la emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1.   

Fane Spoitoru a fost unul dintre cei mai de temuit interlopi din Bucureşti. El a devenit celebru acum 24 de ani în urma unei răfuieli care a avut loc într-un club. Atunci interlopul i-a tăiat unui poliţist o mână cu sabia. Acesta s-a apărat şi l-a împuşcat.

Mai multe