Vanghelie, n-ai loc în familia iubitei?

16 august 2012 15:53   Național
Ultima actualizare:

A chefuit de ziua ei cu prietenii şi rudele, dar iubitul nu prea s-a simţit în apele lui! Marian Vanghelie a “lipsit” la apel din pozele de grup de la ziua Oanei Mizil.

Oana Niculescu-Mizil a sărbătorit, recent, împlinirea a 37 de ani, la un restaurant select din Bucureşti. Din sumedenia de fotografii făcute alături de invitaţi lipseşte, însă, personajul-cheie: viitorul soţ Marian Vanghelie (44 de ani)!

Vanghelie n-a stat la poză nici la momentul tortului

Zâmbitoare şi volubilă, Oana s-a tras în poze cu toţi oaspeţii, dar cu primarul sectorului 5 nu prea! Ori poate primarul s-a ferit cât a putut din faţa aparatului de fotografiat, mai ştii? Cert e că a stat mai retras, din moment ce lipseşte din mai toate pozele de grup făcute la aniversarea frumoasei brunete, care a postat o parte dintre ele pe pagina ei de Facebook.

Oana şi Marian, împreună la masă, în restaurant

Oana şi Marian au totuşi câteva poze împreună, la masă, în faţa bucatelor şi a băuturilor cu care s-au delectat. Cei doi sunt un cuplu de un an, iar Oana se declară mai fericită ca niciodată alături de primarul pe care îl descrie drept "romantic".

Mai multe