Vărul lui Marius Tucă a fost snopit în bătaie de un clan de romi. De la ce a pornit totul

10 august 2014 11:03   Național
Ultima actualizare:

Matei Mărgărit, fost poliţist din Satu Mare şi văr de-al lui Marius Tucă, a fost bătut crunt de doi membri ai clanului Romi Țiganu. Bărbatul a scăpat cu viaţă doar pentru că au intervenit mascaţii.

Totul a început în momentul în care Mărgărit a avut să le vândă o maşină celor din cunoscutul clan ţigănesc, printre care se află şi Ștefan Lelți, zis Romi Țiganu, care este unul din cei importanți cămătari din Satu Mare.

Vărul lui Marius Tucă a primit pentru automobil 800 de euro, urmând ca restul sumei să fie plătită ulterior. Aşa se face că Mărgărit a fost chemat în parcarea unui supermarket pentru a primi restul banilor, iar aici unul dintre romi i-a spus că trebuie să vină cu el acasă, deoarece nu are toată suma la el.

Zis şi făcut! Fostul poliţist s-a dus la vila clanului, unde i s-a spus că nu mai primeşte nimic. Nervos, bărbatul a spus că vrea maşina înapoi, moment în care romii au început să-l lovească.

Mărgărit a fost scos din casă şi bătut cu bestialitate în stradă timp de câteva zeci de minute. Totul s-a petrecut sub privirile copilului victimei, în vârstă de 10 ani.

Vecinii au sunat la 112, şi doar mascaţii l-au mai salvat de bărbat din mâinile agresorilor.Omul are umărul dizlocat şi răni multiple la faţă.

Mai multe