Vedetele au ieșit la vot: "O datorie de onoare! Vă iubesc"

26 mai 2019 19:44   Național
Ultima actualizare:

Vedetele autohtone nu au rămas indiferente şi s-au grăbit să meargă la vot, încă de la primele ore ale dimineţii. Vladimir Drăghia s-a imortalizat după ce a ieşit de la vot.

”Nu cred că mai este cazul să vorbim despre situaţia în care ne aflăm. Este evident că străbatem o criză şi că trebuie să acţionăm rapid, dacă vrem să mai rămână ceva de salvat. Am fost în Piaţa Victoriei când ne-au gazat. Mă simt neputincios şi acum, când scriu postarea asta”, a scris Drăghia în dreptul imaginii în care a demonstrat că a votat.

Regina blănurilor, Flora Năstase, a ieşit la vot cu patrupedul ei, Kiki, care nu a lipsit de la nici o votare. Milionarul Cornel Tăbăcaru a votat la o secţie din Pipera de care aparţine. La fel şi Matilda Pascal-Cojocăriţa, care a votat la Bistriţa, oraş în care locuieşte. ”O datorie de onoare. Vă iubesc”, a scris Matilda pe Facebook.

Cântăreţul lui Ceauşescu, George Rotaru, nu a lipsit nici el de la vot, iar Robert Turcescu a votat împreună cu întreaga familie. ”Patru generaţii după vot”, a scris Turcescu pe reţelele de socializare. Cici (ex-Sistem), Ciprian Mihai Rogojan s-a pozat chiar în secţia de votare. Dan Negru a mers la vot însoţit de cei doi copii ai săi la o secţie de votare din Ghencea.

Mai multe