Veste proastă pentru Borcea! Ce diagnostic i-au pus medicii

6 iulie 2014 11:03   Național
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Cristian Borcea, transportat sâmbătă seară de la Penitenciarul Poarta Albă la Spitalul Județean Constanța pentru investigații medicale, după ce a acuzat dureri toracice, nu a rămas internat în unitatea medicală, urmând ca stare sa de sănătate să fie supravegheată în penitenciar.

Potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța, Cristian Borcea a fost adus sâmbătă seară la unitatea medicală cu o ambulanță după ce acuzase dureri toracice.

El a fost supus mai multor investigații medicale, fiind diagnosticat cu angină pectorală, au precizat sursele citate.

Cristian Borcea nu a rămas internat, starea sa de sănătate urmând să fie supravegheată în penitenciar, iar dacă va mai fi cazul va fi readus la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Cristian Borcea a fost transferat, la sfârșitul lunii mai, de la Slobozia la Penitenciarul Poarta Albă, unde este încarcerat și Gigi Becali, după ce Judecătoria Medgidia a decis că acesta poate executa pedeapsa în regim semideschis. Alături de Borcea a fost transferat și Victor Becali.

Cât timp a fost încarcerat la Penitenciarul Slobozia, unde este regim închis, Borcea a fost transportat de mai multe ori la Spitalul-Penitenciar Poarta Albă, din cauza unor probleme medicale, ultima dată ajungând acolo în 18 aprilie. El a rămas atunci internat la Spitalul-Penitenciar Poarta Albă până în 6 mai.

Mai multe