Veste şoc pentru Gică Popescu! Tatăl lui a murit

13 mai 2014 6:17   Național
Ultima actualizare:

Zi cumplită pentru Gică Popescu. Tatăl său a decedat luni noapte, în urma unui infarct, transmite România Tv.

Se pare că tatăl fostului fotbalist avea grave probleme de sănătate. Constantin Popescu se afla acasă când i s-a făcut rău. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat în zadar să-l salveze.Tatăl lui Gică Popescu avea 71 de ani şi locuia la Calafat.

Constantin Popescu (capturi: romaniatv.net)

Problemele de sănătate ale lui Constantin Popescu s-au agravat în ultimul timp, după ce fiul său a fost condamnat la închisoare cu executare în dosarul Transferurilor. Constantin Popescu suferea de mai multe afecţiuni cardiace.

În ultima perioadă, tatăl fostului capitan al naţionalei făcea demersuri pentru a-şi scoate fiul din închisoare.

"Suntem supăraţi, că nu ne aşteptam la aşa Mărţişor. E păcat de Gică, suferă acolo... Vă daţi seama cât a muncit el peste hotare, ca să-şi facă un nume şi acum, dintr-o dată, l-a pierdut. Eu i-am spus să fie tare, că mai multă lume a trecut prin aşa ceva, că nu se termină pământul cu el", declara în luna martie tatăl fostului fotbalist, pentru România TV.

Cu doar o zi înainte de alegerile pentru postul de preşedinte FRF, fostul internaţional Gică Popescu a primit o grea lovitură: 3 ani şi o lună cu executare. În aceste condiţii, Popescu nu a mai candida la şefia Federaţiei.

Gică Popescu a afalt cumplita veste după gratii. El se află încarcerat la Penitenciarul Rahova şi ar putea să fie eliberat pentru a participa la înmormântarea tatălui său.

Citeşte şi:

Condamnarea lui Gică Popescu i-a dărâmat: «Familia lui e distrusă, terminată»

Victor Ponta: «Pe Gică Popescu l-aş graţia în prima zi, iar Becali cred că a suferit, a plătit»

FOTO Fiica lui Gică Popescu, în lacrimi la penitenciar! Adolescenta este vizibil afectată de condamnarea tatălui

FOTO EXCLUSIV Gică Popescu, vizitat de soţie! Femeia a ieşit cu lacrimi în ochi din penitenciar

Mai multe