Vi-l mai amintiți pe «micul Hercule»? Cum arată acum Giuliano Stroe

1 noiembrie 2016 17:35   Național
Ultima actualizare:

Giuliano Stroe, supranumit şi “micul Hercule”, a devenit celebru în toată lumea în 2009, după ce a intrat în Cartea Recordurilor cu o prestaţie uimitoare: a mers 10 metri în mâini, cu o greutate între picioare.

Cel mai puternic copil din lume se antrenează în continuare alături de fratele său, sub atenta supraveghere a tatălui lor, Iulian Stroe.

Băiatul a crescut, dar şi-a păstrat muşchii care l-au făcut celebru în toată lumea.

Giuliano a împlinit 12 ani în iulie, iar atunci când nu merge la şcoală face exerciţii cât e ziua de lungă. Pe canalul său de Youtube sunt urcate filmuleţe cu el făcând tracţiuni sau flotări la piscină. Giuliano se antrenează împreună cu fratele său mai mic, Claudio (10 ani).

Era să-şi piardă copiii din cauza antrenamentelor draconice

În 2013, familia Stroe a ajuns la tribunal şi era cât pe ce să-şi piardă băieţii. Iulian Stroe a postat pe Internet mai multe filmuleţe în care cei doi băieţi erau puşi să facă nişte exerciţii foarte dificile. Direcţia pentru Protecţia Copilului Olt a făcut atunci  cerere de a-i scoate din familie şi a-i da în plasament.

Magistraţii le-au dat câştig de cauză părinţilor, iar copiii au rămas în sânul familiei. Părinţii celor doi au susţinut în faţa magistraţilor că cei doi copii sunt absolut sănătoşi, că au întrerupt antrenamentele, că au grijă de copiii lor, sunt bine hrăniţi şi educaţi. ­Tot de atunci, Iulian Stroe a încercat să fie mai “discret” cu antrenamentele copiilor şi să nu-i mai filmeze la orice pas.

Mai multe