Victimele tragediei de la Şag au fost conduse pe ultimul drum

5 ianuarie 2012 18:03   Național
Ultima actualizare:

Durere şi lacrimi în comuna timişeană Şag, unde Ana-Maria Toth şi-a înmormântat copilul de numai şapte ani şi ambii părinţi.

Micuţul Rafi a fost dus pe ultimul drum de mamă, mătuşi, străbunici, dar şi de întreaga comună. Ceremonia funerală a durat numai 30 de minute, conform tradiţiei catolice, religia sub care a fost crescută Ana-Maria Toth.

Vecinii spun că femeia a asistat la înmormântarea copilului său sub efectul calmantelor.

Asta, după şocul pe care l-a suferit când a ajuns în ţară şi şi-a văzut copilul şi ambii părinţi adoptivi trecuţi în nefiinţă. Miercuri seara, după ce şi-a făcut curaj să meargă la capela unde erau despuse sicriele fiului ei şi ale părinţilor adoptivi, Ana-Maria nu a mai rezistat şi a leşinat. Femeia răpusă de durere a avut nevoie de îngrijirile medicilor.

Ieri, pe parcursul ceremoniei, mama îndurerată a stat alături de coşciugul fiului ei, pe care l-a îmbrăţişat, de câte ori a avut ocazia. „Mă doare prea tare", i-a mărturisit aceasta mătuşii ei. Conform apropiaţilor, Ana-Maria Toth va părăsi ţara şi se va întoarce în Italia la părinţii săi naturali, întrucât nu o mai reţine nimic în comuna Şag.

«Mi-am ucis băiatul că nu avea viitor»

Ion Ciucia, criminalul de la Şag care şi-a ucis copilul şi socrii a lăsat o scrisoare de adio. Cele trei crime comise de sinucigaşul de la Şag au fost un motiv de răzbunare a lui Ion Ciucia, pe concubina sa, Ana-Maria Toth care îl înşelase.

El a explicat că a ajuns în această situaţie pentru că iubita lui a plecat în Italia cu un alt bărbat şi pentru a scăpa de chin a vrut să se sinucidă, dar şi-a dat seama că nu ar pedepsi-o suficient pe concubina sa. „O să-i distrug tot ce are mai scump pe lume, nu o să îi fac ei rău personal", a mai scris Ion Ciucia în scrisoare.

În seara de 31 decembrie, tânărul a mai scris o scrisoare în care explică şi de ce a hotărât să îşi ucidă copilul bolnav de autism .„Nimeni, în afară de mine, nu a fost mulţumit de acest copil. Am decis să îl omor pentru că nu are nici un viitor", a explicat criminalul.

Mai multe