Victor Ponta a pierdut pariul. ”Iohannis e fricos și lacom”

27 decembrie 2016 12:20   Național
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta era convins, cu jumătate de oră înainte ca președintele Klaus Iohannis să-și anunțe decizia cu privire la noul prim-ministru, că Sevil Shhaideh va fi desemnată premier.

Victor Ponta a transmis, pe contul personal de  Facebook, un mesaj deloc măgulitor pentru Klaus Iohannis, sugerând că președintele este șantajabil.

”Doar cu părerea că Iohannis NU o va desemna pe Sevil Shhaideh ca Prim Ministru nu sunt de acord - chiar dacă voința electoratului valorează ZERO pentru Dl Klaus!

O va desemna pentru că e fricos și lacom (nu are curaj fără «băieții din Sistem» să ducă o bătălie politica / și e prea lacom la mașini, case, deplasări externe, hoteluri scumpe, decorații de tinichea șamd ca să le puna în pericol)”, a scris Ponta pe Facebook.

Marți, la ora prânzului, Klaus Iohannis a respins propunerea făcută de coaliția PSD-ALDE pentru funcția de prim-ministru, în persoana lui Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltării și apropiată a liderului PSD Liviu Dragnea. Președintele a invitat partidul care a obținut cele mai multe voturi în urma alegerilor din 11 decembrie să facă o nouă propunere.

Mai multe