Victor Ponta, acuzații halucinante, după incendiul din Bamboo: «Iohannis e piroman!»

21 ianuarie 2017 21:28   Național
Ultima actualizare:

După ce clubul Bamboo din București a ars din temelii, vineri (20 ianuarie) spre sâmbătă noapte (21 ianuarie), au apărut, pe rețelele sociale, teorii ale conspirației. Susținătorii anumitor partide, sau, mai degrabă, cei care s-au pronunțat împotriva Guvernului tehnocrat, au făcut legătura între incendiul de ieri și cel din Colectiv.

Pentru că incidentul de la 30 octombrie 2015 a dus la proteste masive ale cetățenilor și demiterea Guvernului lui Victor Ponta, politicianul a făcut acuzații halucinante la adresa președintelui Klaus Iohannis, după incendiul din Bamboo.

„Dl Iohannis și «Propaganda» o să ceară iar demisia Guvernului PSD? Sau de data asta nu au reușit să facă să «moară oameni»: Mai încearcă odată... Asta ca să vină iar Guvernul «Lui» tehnocrat (...). Dar e vorba de România – Iohannis poate face orice vrea el/ doar e «omul Sistemului»!”, a scris Victor Ponta, pe pagina personală de Facebook.

Ulterior, utilizatorii i-au scris în rubrica de comentarii. Unul dintre ei l-a numit pe președintele Iohannis piroman: „E simplă coincidență sau ne trezim cu câte un incendiu ori de câte ori președintelui Johanis (sic!) nu-i convine câte un prim ministru? O fi piroman?”.

Victor Ponta a răspuns afirmativ, făcând acuzații grave la adresa acestuia. „Da! Este piroman și România va «arde» până tot controlul revine la Iohannis și la «Sistem»”, a scris politicianul. 

Mai multe