Victor Ponta s-a întors din Caraibe. Azi se depun noi documente la DNA împotriva lui

10 august 2015 10:34   Național
Ultima actualizare:

Victor Ponta s-a întors din vacanţa petrecută cu familia în Caraibe şi revine la Guvern. E posibil însă ca acesta să fie trimis în judecată.

Şeful Executivului îşi reia atribuţiile pe care i le-a delegat vicepremierului Gabriel Oprea. Săptămâna trecută și-a petrecut-o în vacanță, împreună cu familia, pe cel mai mare vas de croazieră din lume, Oasis of the Seas, undeva prin Caraibe.

Se pare că pentru acest răsfăţ a plătit circa 6.000 de dolari. Pe vapor, care un adevărat oraş plutitor, Ponta a avut la dispoziţie restaurante, baruri, săli de spectacole, patinoar, terenuri de sport, piscine, tiroliană, teatre, magazine şi parcuri.

După atâta opulență, Victor Ponta a revenit la sărăcia din România și vrea să conducă în continuare Guvernul. Nu, însă, pentru mult timp.

Potrivit comisarul.ro, expertiza contabilă în Dosarul Ponta-Șova va fi depusă astăzi la DNA, iar, mâine, prim-ministrul va fi citat la procurorul Jean Nicolae Uncheșelu, cel care-i anchetează dosarul. Acesta fiind de fapt motivul pentru care și-a scurtat vacanța cu o săptămână.

Totodată, surse politice au declarat pentru Realitatea TV că e posibil ca premierul să fie trimis în judecată.

Mai multe