VIDEO 13 lovituri de cuţit pentru că nu l-a vrut de ginere

18 ianuarie 2015 20:48   Național
Ultima actualizare:

A vrut binele fiicei sale, dar a stârnit “fiara”. Criminalul sadic din Slatina s-a predat iar poliţiştii au descoperit că Norica Niţu a fost ucisă de vecinul său, fostul iubit al uneia dintre fetele sale, nemulţumit că relaţia a fost curmată de victimă.

Adrian Gălbenuşe, zis Adel, principalul suspect pentru crima odioasă petrecută joi, 15 ianuarie, în Slatina, s-a predat sâmbătă dimineaţă şi a recunoscut fapta. Deşi a povestit cu lux de amănunte cum a procedat, unde a ascuns hainele murdare de sânge, Adel nu a explicat şi mobilul faptei.

Pe strada Toamnei din Slatina, în dreptul locului unde a fost ucisă Norica Niţu, oamenii sensibilizaţi de drama familiei Nicolai au amenajat un adevărat altar. La trei zile de la tragedie, vecinii nu îşi revin, iar gândul că fapta a fost săvârşită de unul de-al lor le dă fiori. “Acum un an şi jumătate, Norica a fost ameninţată de Adrian Gălbenuşe, pentru că îi stricase relaţia cu una dintre cele două fete ale ei”, a declarat o vecină. Soţul victimei recunoaşte tensiunile dintre nevasta sa şi Adel. “Eu ştiu că au avut probleme odată, dar copiii şi nepoţii spun că de mai multe ori a ameninţat-o”, a dezvăluit bărbatul citat de stirileprotv.ro.

Potrivit primelor rezultate ale anchetei, pe 18 ianuarie, în jurul orelor 18.00, Adrian Gălbenuşe s-a întâlnit pe stradă cu Norica Niţu, s-a certat cu ea şi a înjunghiat-o de 13 ori. Totul s-a petrecut în plină stradă iar criminalul a fost surprins de o femeie care l-a recunoscut. Cum asupra victimei s-au găsit toate bunurile, tâlhăria a fost exclusă de la început dintre mobilurile crimei. Anchetatorii au mers atunci pe varianta unei răzbunări sau a unui conflict spontan, ulterior fiind descoperite ameninţările formulate de Adrian Gălbenuşe asupra femeii.

Duminică, Norica Niţu a fost înmormântată în comuna Coteana din judeţul Olt.

Mai multe