VIDEO A ars shaormeria Dristor Kebap din Tineretului. Incendiu violent, zeci de persoane evacuate

28 aprilie 2021 8:18   Național
Ultima actualizare:

Un incendiu puternic a izbucnit, marți noapte, în bucătăria cunoscutei shaormerii Dristor Kebap din Bucuresti, de pe Bulevardul Dimitrie Cantemir. Zeci de familii care locuiesc desupra restaurantului au fost evacuate.

Incendiul a izbucnit în interiorul restaurantului, s-a extins la acoperișul construcției a afectat și fațada unui bloc din apropiere. „Pompierii ISU B-IF au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din bd. Cantemir. Flăcările s-au manifestat atât în interior, cât și la exterior, la nivelul acoperișului, pe o suprafață de 400 mp. Au fost luate măsuri rapide pentru localizarea incendiului și pentru evacuarea locatarilor din două blocuri, care sunt învecinate acestui restaurant. Au actionat 14 autospeciale de stingere, 3 autoscari, SMURD și echipajul de descarcerare.

În urma evenimentului a rezultat rănirea a două persoane (un bărbat și o femeie), angajați ai restaurantului, ca urmare a expunerii la monoxid de carbon”, se arată în comunicatul ISU București.

Mai multe