VIDEO A bușit o maşină, apoi a încercat să calce o şoferiţă!

24 mai 2013 16:26   Național
Ultima actualizare:

Gest incredibil al unui şofer din Constanţa. După ce a zgâriat în trafic o altă maşină, el a încercat să dea cu autoturismul peste cealaltă şoferiţă care intenţiona să-l împiedice să părăsească scena accidentului.

Incidentul a avut loc joi după amiază la intrarea în Parcul Tăbăcărie din Constanţa. Întâmplarea aparent banală s-a transformat rapid într-o tentativă de vătămare corporală.

Bărbatul de la volan o împinge pe tânără câţiva metri, apoi fuge

Imaginile filmate cu un telefon mobil surprind momentul în care şoferul vinovat încearcă să părăsească scena accidentului la scurt timp după ce a lovit un autoturism Matiz.

El nu a vrut să stea la discuţii cu şoferiţa şi atunci când femeia i s-a aşezat în faţa automobilului, a coborât de la volan şi a îmbrâncit-o. În tot acest timp, şoferiţa încerca să ceară ajutor prin telefon.

Câteva secunde mai târziu ea s-a aşezat în faţa maşinii care era pe punctul să plece şi a fost împinsă câţiva metri până când şoferul a reuşit să iasă pe o alee. Bărbatul este acum căutat de poliţişti şi ar putea fi acuzat de tentativă de vătămare corporală gravă din culpă.

Un incident asemănător s-a ­petrecut pe 9 ianuarie 2013 la Craiova. Florin ­Valeriu Cioacă, 19 ani, a ­lovit intenţionat cu maşina o tânără care traversa ­strada pe trecerea de ­pietoni. În timp ce fata ­trecea, şoferul a încercat să-i facă avansuri. Pentru că tânăra l-a ­refuzat, Cioacă a întors maşina şi a luat-o pe capotă. În aprilie, şoferul agresiv a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare. Sentinţa nu este definitivă.

Mai multe