VIDEO Accident soldat cu trei persoane rănite, în Timișoara. Mai multe mașini au fost avariate

29 noiembrie 2021 16:07   Național
Ultima actualizare:

Un accident auto s-a produs luni, 29 noiembrie, în Timișoara. Din primele informații trei persoane au fost grav rănite, după ce un șofer a ajuns cu mașina pe contrasens, într-o intersecție din zona Calea Șagului.

Un accident grav de circulație s-a produs luni după-amiază, într-o intersecție din zona Calea Șagului, Timișoara. Un șofer a intrat cu mașina pe contrasens, intrând în coliziune cu o altă mașină. În urma impactului, mașina lovită a fost proiectată în doi oameni ce traversau regulamentar strada, aceștia fiind răniți, potrivit presei locale.

Ulterior, șoferul a oprit vehiculul într-o parcare, unde a mai avariat și alte autoturisme. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Victimele sunt doi vârstnici, un bărbat și o femeie în vârstă de 68 de ani, care traversau regulamentar strada, pe trecerea de pietoni. Șoferul vinovat a fost și el rănit, de asemenea. În total, patru vehicule au fost lovite și avariariate. Potrivit site-ului local Opinia Timișoarei, șoferul cu pricina a suferit o criză de epilepsie în timp ce se afla la volan.

„Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a condus un autoturism pe Calea Șagului, dinspre strada 16 Decembrie, iar la intersecția cu bulevardul Liviu Rebreanu a pătruns pe contrasens, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 29 de ani.

În urma impactului primul autoturism a fost proiectat în doi pietoni, un bărbat și o femeie, ambii in vârstă de 68 de ani, care traversau regulamentar, iar ulterior autoturismul, scăpat de sub control, a intrat în coliziune cu alte 4 autoturisme ce se aflau într-o parcare special amenajată. În urma impactului au rezultat 3 victime, cei doi pietoni și conducătorul auto în vârstă de 59 de ani”, a transmis IPJ Timiș.

Mai multe