VIDEO Autobuz cu şapte pasageri, blocat de viscol pe un drum judeţean din Olt. Pompierii i-au salvat pe oameni din nămeți

24 martie 2020 10:48   Național
Ultima actualizare:

Momente de groază, azi dimineață, pe un drum din județul Olt. Viscolul a fost atât de puternic încât un autobuz cu șapte pasageri s-a blocat în nămeți. Au fost chemați pompierii și oamenii au fost salvați.

Vremea rea le pune probleme oamenilor din sudul țării. Pe mai multe drumuri circulația este îngreunată, iar în unele cazuri, zăpada a acoperit totul și le-a făcut impracticabile. Pompierii intervin și salvează oamenii din impas.

Un autobuz cu șapte pasageri a rămas înzăpezit, azi dimineață, pe un drum din județul Olt.

Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit, cu o autospecială pentru transport personal și victime multiple (ATPVM) și un autocamion de intervenție,  pe DJ 546 D, între localitățile Milcovu din Deal și Ulmi, pentru deblocarea și preluarea persoanelor aflate într-un autobuz blocat din cauza viscolului.

Salvatorii au preluat, în siguranță,  șapte persoane, și le-au transportat către municipiul Slatina.Tronsonul de drum județean dintre localitățile Milcovu din Deal și Ulmi rămâne închis temporar pentru efectuarea operațiunilor de deszăpezire.

Citește și: 

Se întoarce iarna! Cod galben de ninsori în mai multe regiuni din țară

Prognoza meteo. Când se încălzeşte şi cum va fi vremea până pe 5 aprilie

Mai multe