VIDEO Ce schimbare radicală de look şi-a făcut Carmen Iohannis pentru funeraliile Regelui Mihai I

16 decembrie 2017 19:07   Național
Ultima actualizare:

Pe 16 decembrie, românii şi-au luat adio de la Regele Mihai I. Un cortegiu impresionant l-a condus pe Maiestatea Sa până la Patriarhie, după ce a fost scos din Palatul Regal, iar lumea a aruncat cu flori în calea mașinii care a tras afetul de tun cu trupul neînsuflețit al ultimului suveran al României. Zeci de oficiali au participat la scurta ceremonie care a avut loc în curtea Patriarhiei şi, din păcate, au avut loc şi unele gafe. Carmen Iohannis a fost protagonista celei mai grave dintre acestea.

Soţia preşedintelul Klaus Iohannis a fost singura persoană de sex feminin, din rândul oficialilor, care nu a purtat pălărie în timpul ceremoniei. La un moment dat, cu o întârziere considerabilă, a realizat gafa şi şi-a aranjat pe creştet obiectul vestimentar impus în astfel de ocazii deosebite.

Carmen Johannis a suferit o transformare radicală de look, dorind să respecte codul vestimentar formulat de Custodele Casei Regale, Principesa Margareta. Soţia preşedintelui şi-a schimbat culoarea părului, trecând de la blond la un brunet închis, cu câteva zile înainte de funeraliile suveranului.

“O zi tristă pentru România și pentru români. Regele Mihai a fost una din cele mai mari personalități ale României și a scris cu litere mari istoria. Este o mare pierere pentru România, pentru români. Condoleanțe", au fost cuvintele preşedintelui Klaus Iohannis la aflarea veştii morţii regelui Mihai I

Mai multe