VIDEO Cum îți detoxifici garderoba

1 octombrie 2018 14:12   Național
Ultima actualizare:

Dacă aveaţi impresia că ne putem detoxifica doar organismul, va înşelaţi..pentru că acelaşi lucru îl putem face şi cu dulapul cu haine. Cum? Este simplu.

Întotdeauna o curăţenie generală în dulap ne ajută să ne dăm seama că avem prea multe haine pe care nu le mai purtăm şi întotdeauna e o idee bună să mai renuntăm din ele, iar dacă vă întrebaţi ce să faceţi cu hainele de care v-aţi plictisit, aflaţi că le puteţi da o a doua şansă la târgurile de haine vintage unde mulţi caută şă-şi înnoiască garderoba la preţuri accesibile.

Operaţiunea de detoxifiere nu durează mult, un astfel de detox înseamnă câteodată câţiva saci plini cu haine. Asta s-a întâmplat şi weekend-ul acesta unde mai multe persoane şi-au expus hainele pe care nu le mai poartă, în cadrul unui târg vintage din Capitală. Acolo am întâlnit-o şi pe bebeluşa Ioana Petric, dar nu în calitate de vizitator, ci de expozant. Ea ne-a dezvăluit care este motivul pentru care a ales să participe la o astfel de detoxifiere sezonieră."În ziua de astazi se face foarte mare risipa si ca sunt multe haine vechi care sunt extraordinar de frumoase si care merita o a doua sansa ca sa zic asa care merita refolosita. Majoritatea au fost foarte incantati si am vazut ca le-a placut ce au vazut la noi" spune Oana Petric.Piesele vestimentare, accesoriile vintage, bijuteriile sau ţinutele au fost puse spre vânzare la un preţ accesibil, totul din dorinţa de a le mai da o şansă să fie cumpărate şi purtate cu drag de altcineva. "Hainele sunt unicat si noi le cautam atent, daca pentru noi cand le-am gasit inseamna ceva, inseamna si pentru client atunci cand le vindem." susține Aurora Nicola, expozant.Ideea târgul este de a strânge laolaltă o serie de produse extrase direct din dulapul expozanţilor, iar mai apoi acestea sunt puse la vânzare celor care îşi doresc să-şi îmbunătăţească garderoba. Acest concept are succes şi în România de câtiva ani incoace.

Mai multe