VIDEO Dansul pompierilor! Salvatorii de la ISU Timiș au avut un antrenament mai puțin obișnuit în curtea instituției

13 august 2020 11:53   Național
Ultima actualizare:

Pompierii au dovedit încă o dată că fac față cu brio provocărilor. Chiar și celor mai puțin obișnuite, care nu presupun forță și curaj, ci talent artistic. Salvatorii de la Detașamentul 2 Timișoara au fost și ei cuprinși de spiritul Jerusalema și au transformat curtea instituției în ring de dans.

Pompierii se antrenează în ritm de dans

Pompierii de la ISU Timiș s-au alăturat mișcării Jerusalema Dance Challenge, care a devenit virală pe internet și a cuprins întreg globul, anunță ziare.com. Dansul salvatorilor în uniformă a devenit și el viral. Filmulețul înregistrat ieri și postat pe pagina de Facebook a instituției a strâns în doar o zi peste 6.000 de aprecieri, aproape 600 de comentarii și peste 5.000 de distribuiri.

„Cine zice că pompierii nu fac față provocărilor? #Jerusalema #Challenge a fost transformat într-un antrenament plin de energie de către pompierii din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara! Sperăm ca acest video să vă aducă și dumneavoastră un zâmbet pe buze și energia necesară pentru o zi de muncă”, au scris reprezentanții instituției.

Mai multe