VIDEO Diana Șoșoacă, un nou scandal, în curtea Institutului "Marius Nasta": „Alo, sunt senator! Ia mâna de pe mine!”

22 februarie 2021 8:45   Național
Ultima actualizare:

De-abia întoarsă de pe Valea Jiului, senatoarea Diana Șoșoacă şi-a făcut apariţia, duminică seara, la Institutul „Marius Nasta”, unde riscul de incendiu provenit de la un ventilator a mobilizat rapid echipele de intervenţie. Senatoarea i-a cerut demisia lui Vlad Voiculescu, cu care s-a întâlnit în curte, fiind calmată ulterior de Beatrice Mahler, managerul institutului, relatează Adevărul.

Diana Şoşoască a dat peste ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu când a ajuns în curtea institutului, care tocmai făcuse declaraţii de presă, alături alături de managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, şi de colonelul Şchiopu de la ISU Bucureşti-Ilfov despre incidentul de la unitatea mobilă ATI din curtea spitalului.

„Câţi oameni trebuie să mai moară ca dumneavoastră să vă daţi demisia? Spuneţi! Sunteţi pentru a doua oară ministru al sănătăţii! E dreptul meu! Dumneavoastră sunteţi numit!”, a început să strige senatoarea Diana Şoşoacă. „Nu aveţi bunul simţ să vă daţi demisia! 22 de morţi la spitalul Matei Balş şi până acum nu v-aţi dat demisia. Poporul vă cere demisia”, a mai spus aceasta Diana Şoşoacă, transmiţându-şi întreaga intervenţie live pe Facebook, informează Adevărul. 

Plecarea lui Vlad Voiculescu n-a calmat-o pe senatoarea Şoşoacă, aceasta aprinzându-se imediat după ce o persoană de la pază a încercat s-o împiedice să înainteze în curtea spitalului. „Alo, sunt senator! Ia mâna de pe mine! N-ai voie, ia mâna de pe mine! Ăsta e abuz în serviciu! Ia mâna de pe mine, că n-ai voie să pui mâna pe mine! Dă-te la o parte, că ai cuvântul meu că vei păţi ce va păţi un om care se opune unui demnitar!”, a ameninţat Şoşoacă.

Managerul institutului, Beatrice Mahler, a intevenit pentru a calma spiritele, iar Diana Șoșoacă s-a declarat învinsă în cele din urmă și a renunțat la țipete, îndreptându-se spre casă. 

Citește mai multe despre incident accesând Adevărul 

Mai multe