VIDEO Doi fraţi găsiţi morţi

14 februarie 2019 11:12   Național
Ultima actualizare:

Dublă tragedie în localitatea constănţeană Ghindăreşti. Doi fraţi au fost găsiţi carbonizaţi în dormitorul locuinţei lor, care a fost mistuit de un incediu. Cum focul s-a propagat doar în interiorul casei nimeni nu a ştiut nimic despre soarta lor. Când au fost găsiţi, erau morţi de o săptămână.

Cei doi bărbaţi, unul în vârstă de 62 de ani, iar celălalt de 64, au fost găsiţi morţi de un vecin.

Încă din uşa casei vecinul a simţit miros înnecăcios de fum. Când a intrat în dormitor bărbatul s-a îngrozit. Ambii fraţi erau carbonizaţi.

Poliţiştilor le-a fost greu să stabilească cu precizie identitatea delor doi oameni. Trupurile lor erau afectate de incendiu şi greu de recunoscut.

Anchetatorii cred că tragedia s-a produs în urmă cu o săptămână, pentru că de atunci fraţii nu au mai fost văzuţi prin curte. Cel mai probabil focul a pornit de la un scurt circuit produs la un radiator pe care aceştia îl foloseau ca să se încălzească. Aparatul a fost găsit distrus, lângă pat. Flăcările au ars mocnit şi au distrus doar dormitorul, fără să se extindă la restul casei, iar cei doi s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Ancheta judiciară va lămuri toate detaliile acestui caz.

Mai multe