VIDEO Doi polițiști au trezit un cartier întreg din Suceava. Foloseau megafonul pentru a comunica în miezul nopții

10 februarie 2021 17:56   Național
Ultima actualizare:

Locuitorii unui cartier din Suceava au fost treziți în miezul nopții de doi polițiști. Un echipaj de Poliţie a decis să spele autospeciala după miezul nopţii, la o spălătorie în regim self-wash. Rămasă în interiorul maşinii, poliţista i-a dat indicaţii prin staţie colegului aflat în exterior, iar zgomotul i-a trezit pe locatari.

Vocea unei femei transmisă printr-o staţie de emisie-recepţie a spart liniştea noapţii şi i-a trezit pe mai mulţi suceveni care locuiesc pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Suceava. Uitându-se pe fereastre ca să vadă ce se întâmplă afară, oamenii au constat că, în jurul orei 1.00 dimineaţă,  un echipaj al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava a venit la spălătoria din zonă, de tip self-wash, pentru spăla autospecială.

Cei doi poliţişti şi-au împărţit sarcinile. Femeia a rămas în maşină pentru a igieniza spaţiul, iar colegul acesteia a spălate exteriorul autoturismului. La un moment dat ea este auzită în timp ce îi oferă indicații colegului „Mai ai mult de dat acolo?”, „Parbriz!”, „Mochetele, mochetele!”, „Ai scăpat-o jos!”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu, susţine că poliţista nu a deschis staţia în mod intenţionat, informează Adevărul.

Citește mai multe despre incident accesând Adevărul

Mai multe