VIDEO Dublă crimă, din gelozie

27 noiembrie 2018 14:39   Național
Ultima actualizare:

Dublă crimă în Buftea. Orbit de gelozie, un irakian şi-a înjunghiat mortal iubita şi pe mama acesteia. Apoi a sunat la 112 şi şi-a mărturisit faptele. Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, a devenit însă violent şi chiar a atacat un agent cu cuţitul. Asta i-a adus sfârşitul. În apărarea lui, agentul a tras patru focuri de armă. Atacatorul n-a supravieţuit. Înainte să se năpustească asupra poliţistului, spun surse din anchetă, ucigaşul a strigat Allah Akbar, adică Dumnezeu e mare.

Apelul la 112 a venit puţin după ora 17.00, chiar din apartamentul din Buftea unde a avut loc măcelul. Irakianul de 50 de ani era într-o relaţie de mai mult timp cu femeia cu care împărţea locuinţa. Îşi bănuia însă iubita, cu 20 de ani mai tânără, că îl înşală, aşa că, orbit de gelozie, a devenit violent. Nu ar fi fost pentru prima dată, spun martorii, însă de această dată scandalul a culminat cu o crimă. Victimă i-a căzut şi mama tinerei, venită în vizită la fiica ei.

“A fost o femeie cuminte, la locul ei si muncea. nu stiu mare lucru despre ea.

Prima data a taiat o pe masa, apoi a taiat o si pe ea”.

După ce şi-a înjunghiat iubita şi soacra, individul a sunat la 112 şi şi-a anunţat fapta. În câteva minute, primul echipaj a ajuns la faţa locului şi a fost condus chiar de asasin spre uşa apartamentului în care luase două vieţi. Înainte de a intra în locuinţă, însă, omul a devenit agresiv şi l-a atacat pe unul dintre agenţi.

“Au incercat sa coopereze cu agresorul, însa cand a devenit recalcitrant si a atacat pe unul dintre politisti, a trebuit sa se apere”.

Poliţistul a scos arma din dotare şi a tras de patru ori în atacator. Medicii chemaţi la faţa locului au încercat să-i salveze viaţa, însă agresorul n-a supravieţuit.

S-au auzit niste impuscaturi, nu mai da, nu mai da, a tras de trei ori.

Bine ca s-a dus, dă-l incolo. Adica sa vina din alte tari la noi ca sa faca asa ceva? nu se poate asa ceva. Bine ca s-a dus. pacat de femeile astea.

În anticamera unor astfel de fenomene, se afla preconflictul, certurile repetate, reprosurile legate de bani, de viitor, de fidelitate .

Zona a fost împânzită de criminalişti care au ridicat probe, iar procurorii încearcă acum să afle de la ce a pornit totul. Ancheta vizează însă şi modul în care poliţistul a tras focurile de armă.

Mai multe