VIDEO Elicopter militar, aterizat de urgenţă în Capitală, în Piaţa Charles de Gaulle

15 iulie 2021 10:49   Național
Ultima actualizare:

Un elicopter militar a aterizat de urgenţă, joi, în Capitală, în Piaţa Charles de Gaulle, mai mulţi stâlpi fiind avariaţi. Elicopterul participa la un exerciţiu.

Elicopterul militar Black Hawk, aparținând armatei americane, a aterizat în sensul giratoriu și a fost filmat de trecători. Fotoreporterii Click! au fost la fața locului și au surprins incidentul. ”Traficul este blocat în Piata Charles de Gaulle. Motivul, un elicopter ce era într-un exerciţiu aviatic a aterizat de urgenţă”, se arată  în postarea unuia dintre martori. Elicopterul militar era în survol alături de alte cinci astfel de elicoptere, a pierdut din altitudine brusc și a aterizat forțat în rondul de pe bulevardul Aviatorilor, chiar în sensul giratoriu, anunță Hotnews.ro.

”Ştie cineva ce caută acest elicopter în intersecţia de la Aviatorilor? Oare s-o fi aprobat transportul aerian la sol?”, a scris un alt martor, pe Facebook.  Mai mulţi stâlpi din zonă au fost avariaţi. Deocamdată, nu au fost transmise informaţii oficiale despre incident. 

Știre în curs de actualizare

Mai multe