VIDEO EXCLUSIV Romanița Iovan, la tribunal înainte de parastasul pilotului

15 ianuarie 2015 21:52   Național
Ultima actualizare:

Romanița Iovan a fost nevoită, ieri, să se prezinte din nou în fața judecătorilor.

Și asta pentru că fosta iubită a lui Adrian Iovan refuză în continuare să-l lase pe Albert să intre în casa tatălui său, din Otopeni.

Mihaela Steriu și-a trimis doi avocați la proces. “Au fost două dosare. Unul pentru ordonanță preşedinţială, prin care solicităm să i se permită accesul copilului în imobil, el fiind coproprietar. Am cerut măcar să aibă acces la jucării, hăinuțe, cărți și alte bunuri”, a declarat avocatul Iulian Gogan.

Al doilea dosar, luat ieri în discuție, este cel de sechestru judiciar, cerut de fosta iubită a lui Iovan. “Doamna Steriu a vrut să-și ia o măsură asiguratorie, spunând că vrea să-și protejeze dreptul de proprietate. Nu s-a pus însă problema să înstrăinăm jumătate de casă. Nu ne-am dorit să ajungem la instanță. Romanița nu dorește să aibă probleme după anul pe care l-a avut”, a mai spus Gogan. Azi, Romanița va pleca spre comuna Horea pentru a pregăti parastasul care va avea loc sâmbătă, la un an de la tragicul accident în care și-a pierdut viața pilotul Iovan. 

Mai multe