VIDEO Femeie jandarm, călcată în picioare de protestatarii din Piața Victoriei

10 august 2018 23:28   Național
Ultima actualizare:

Violențe de o raritate extremă în Piața Victoriei! Doi jandarmi, unul dintre ei fiind femeie, au fost prinși în mijlocul mulțimii și au fost bătuți cu bestialitate de protestarari!

Tensiunea a explodat în Piața Victoriei! Peste 100.000 de oameni au luat cu asalt centrul orașului București, protestând împotriva Guvernului și a coaliției de guvernare. Punctul culminant a fost atins la ora 23:00, atunci când jandarmii au încercat să elibereze piața. 

După mai multe acte de violență, trupele jandarmilor au pornit spre mulțime. Doi jandarmi, însă, s-au împiedicat și au căzut, fiind rapid încercuiți de mulțimea furioasă care a început să-i calce, efectiv, în picioare!

La un moment dat, o parte dintre agresori și-a dat seama că unul dintre jandarmii căzuți este femeie și a încercat să o protejeze de mulțimea furioasă. După câteva minute în care cei doi jandarmi au putut să se ridice de pe asfalt, protestatarii au început din nou să-i lovească din toate părțile, cu greu aceștia reușind să se desprindă din ambuscadă!

Mai multe