VIDEO Fiica primarului Gheorghe Nichita din Iaşi s-a căsătorit civil

27 septembrie 2014 17:56   Național
Ultima actualizare:

Ilinca, fiica primarului municipiului Iaşi, s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Cosmin Livezeanu, în cadrul unei ceremonii desfăşurate vineri. Edilul Gheorghe Nichita şi soţia lui, Florentina, au fost alături de fata lor, în timp ce mirele a fost acompaniat de mama lui.

Ceremonia a avut loc vineri, 26 septembrie, de la ora 17.00, la Starea Civilă din Iaşi. Naşii cuplului au fost Rovana Plumb (ministrul Mediului) şi soţul acesteia, Dan Plumb. A doua pereche de naşi a fost formată din notarul public Manuela Pohoaţă şi soţul acesteia, medicul ginecolog Bogdan Doroftei.

Cuplul a fost cununat chiar de către primarul PSD al Iaşiului, Gheorghe Nichita, informează adevarul.ro.

Câţiva zeci de invitaţi au luat parte la ceremonia oficiată de tatăl miresei. Aceştia s-au retras ulterior la Restaurantul „Select", situat peste drum de Starea Civilă.

Singura declaraţie la ieşirea din sală a fost dată de către primarul Nichita: „Nu am putut să rostesc multe lucruri, dar am reuşit să-i spun în final că doresc foarte mult să îmbogăţească familia şi asta însemnă să crească numărul de membri din familie. Au fost foarte emoţionaţi amândoi şi ceilalţi din sală, mi-au venit lacrimile, m-am abţinut cât am putut, dar în sală nu au rezistat şi le-au curs şi lor lacrimile“.

Mai multe