VIDEO FOTO Primele cuvinte ale criminalului care a ucis-o pe româncă: «Am făcut totul din răzbunare!»

9 mai 2014 8:21   Național
Ultima actualizare:

Monstrul care a ucis-o pe românca Andreea Zamfir a fost prins vineri dimineaţă. Italianul se numeşte Riccardo Viti (55 de ani), este instalator şi locuieşte în zona Careggi. El şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor.

“S-a terminat, s-a terminat, am făcut o prostie”, le-a spus el poliţiştilor din Florenţa imediat după ce o echipă mobilă a intrat în locuinţă pentru a-l aresta, potrivit publicaţiei Corriere Fiorentino în pagina electronic, citată de Mediafax.

UPDATE 13.25: Între timp, au apărut şi primele poze cu criminalul. (fotografii: corriere.it)

Riccardo Viti a fost condus la sediul poliţiei, unde a mărturisit crima. “Fac acest lucru din răzbunare”, le-ar fi spus el poliţiştilor care-l interogau, potrivit publicaţiei.

Aceasta este casa din care a fost ridicat italianul (capturi republica.it)

Autopsia a stabilit că românca Andreea Cristina Zamfir, în vârstă de 26 de ani, a murit din cauza unei hemoragii interne care a fost provocată de actele de tortură la care a fost supusă.

Românca în vârstă de 26 de ani torturată şi ucisă în oraşul italian Florenţa va fi înmormântată în sudul Italiei, după cum a cerut familia acesteia, care beneficiază de asistenţa ambasadei României, potrivit agenţiei ANSA.

Mama româncei a luat legătura cu autorităţile din Florenţa şi urmează să preia sicriul cu corpul neînsufleţit al româncei.

VIDEO De aici l-au săltat anchetatorIi pe italian

Citeşte şi:

Criminalul româncei a ucis până acum 16 femei?

Românca crucificată s-a lăsat legată pentru 300 €. Urma să fie plătită bine pentru partida de sex

Mai multe