VIDEO Gigi Becali nu se teme de coronavirus! A ieșit cu oile la plimbare pe străzile din Capitală

13 martie 2020 23:36   Național
Ultima actualizare:

Deși ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, iar autoritățile au informat cetățenii că cel mai bun mod de a evita intrarea în contact cu COVID-19 este autoizolarea la domiciliu, în special în această perioadă, se pare că nu toți iau aceste indicații în serios.

După ce din pricina COVID-19 s-a amânat Campionatul cel puțin până la sfârșitul lunii, Gigi Becali are în prezent alte „treburi” mult mai importante de rezolvat. Patronul FCSB a fost surprins vineri, 13 martie, pe strazile din București, în timp ce își plimba oile. Imaginile au fost surprinse de un trecător și publicate ulterior pe rețelele de socializare, unde s-a bucurat de multe comentarii din partea internauților.

Pe Gigi îl prinde de minune postura de „dirijor” de oi, mai ales că temperatura de martie a creat contextul perfect pentru o astfel de plimbare. Ovinele sunt obișnuite cu mersul pe străzile Capilei, părând că s-au învățat și cu traficul pesemne, având în vedere că nu au încurcat foarte tare, de data aceasta, mersul normal al autoturismelor. Nu este pentru prima oară când Becali a decis să iasă în aer liber însoțit de oile sale, acesta fiind surprins în repetate rânduri în zona Pipera, în timp ce își ghida turma.Becali a plecat de acasă și cu un toiag, pentru orice eventualitate.

Mai multe