VIDEO Incendiu într-un tren care circula spre Brașov. O persoană a murit carbonizată

6 aprilie 2020 10:58   Național
Ultima actualizare:

Un incendiu de proporții a izbucnit în sera de duminică, 5 aprilie, în jurul orei 22, la ultimul vagoin al trenului 3535, care circula pe ruta Brașov-Mediaș. Pompierii au lichidat focul, însă trupul unei persoane carbonizate a fost găsit după stingerea incendiului. Anchetatorii încearcă să identifice persoana despre care conductorul nu știa că se află în tren.

Un incendiu a izbucnit în seara de 5 aprilie, în jurul orei 22 la ultimul vagon din trenul 3535, care circula pe ruta Brașov-Mediaș. Incidentul s-a produs în apropiere de stația Augustin. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, iar la finalul operațiunii a fost descoperit cadavrul unei persoane carbonizate. În trenul care a luat foc se aflau 15 persoane la ora producerii incidentului. 

În urma stingerii incendiului a fost găsit un cadavru carbonizat

”Cadavrul a fost ridicat şi transport la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei reale a decesului. În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea victimei şi stabilirea exactă a cauzelor incendiului”, a transmis IPJ Braşov. Potrivit primelor informații, conductorul a declarat că nu știa faptul că persoana decedată se afla în tren. 

În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea victimei și stabilirea exactă a cauzelor incendiului, în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Mai multe