VIDEO Incendiu la Teatrul Naţional din Bucureşti! 150 de metri din scenă, afectaţi

12 aprilie 2014 10:42   Național
Ultima actualizare:

Piesa de teatru „Bârfe, zvonuri şi minciuni", programată sambata seara în Sala Studio de la Teatrul Naţional, riscă să nu se mai joace. Un incendiu puternic a izbucnit azi la prânz în respectiva sală, pe când se amenaja scena.

UPDATE Teatrul Naţional Bucureşti (TNB) transmite, într-un comunicat remis Mediafax, că toate spectacolele din repertoriul de sâmbătă seară al TNB se joacă la orele şi în sălile deja anunţate şi nu vor fi afectate de incendiul care a avut loc în cursul zilei în Sala Studio din cadrul instituţiei.

Potrivit pompierilor, au ars 150 de metri din scenă şi a ars întreaga recuzită pentru spectacolul de sâmbătă seara. Până să vină echipa de pompieri, personalul a acţionat ca să stingă focul. Nu s-au înregistrat victime. Deocamdată nu se cunosc cauzele izbucnirii focului.

"Nu stiu ce o sa facem, nu se poate anula. Avem oameni, nu stiu cum o sa facem. Daca imi spuneti ca au distrus recuzita, plang. Este important sa nu fie pagube majore", a declarat Silviu Biris, unul dintre actorii care joaca in piesa, la Romania TV.

Mai multe