VIDEO Incendiu puternic la două hale din București! 24 de autospeciale intervin pentru stingerea incendiului

31 mai 2020 20:49   Național
Ultima actualizare:

Un incendiu puternic se manifestă, duminică, 31 mai, la două hale cu ambalaje din Bucureşti, pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi. Pompierii intervin cu 24 de autospeciale şi există risc de extindere la o hală de 1.000 de metri pătraţi şi la o clădire de birouri.

Pompierii din Bucureşti intervin, duminică, la un incendiu care s-a produs la două hale de pe Bulevardul Metalurgiei. ”Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum şi flacăra violentă, pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov. Iniţial pompierii au intervenit cu 16 autospeciale şi trei autoscări, însă numărul acestora a fost suplimentat după ce a fost constat pericolul extinderii incendiului, informează news.ro 

24 de autospeciale intervin pentru a stinge incendiul 

Aşadar, 24 de autospeciale intervin pentru a stinge incendiul. La faţa locului s-au deplasat și mai multe echipaje medicale.”Incendiul afectează două hale de câte 750 de metri pătraţi care sunt lipite una de cealaltă. Incendiul este în mijloc, dar este cu riscul de a se extinde spre o hală de o mie de metri pătraţi, lipită de cele două, şi la o clădire de birouri. Există risc de extindere”, a afirmat Raed Arafat, şedul DSU. Tot el a afirmat că nu sunt victime. 

Bucureștenii au primit mesaj prin sistemul RO-Alert 

Autorităţile au transmis populaţiei mesaj prin sistemul RO-Alert, cerându-le bucureştenilor să nu se apropie de locul intervenţiei, să se protejeze şi să lase libere căile de acces pentru maşinile de intervenţie.

Mai multe