VIDEO Incendiu violent în curtea Bisericii Parc Plumbuita, din sectorul 2 al Capitalei. Flăcările, vizibile de la distanță

13 decembrie 2021 16:12   Național
Ultima actualizare:

Un incendiu violent a izbucnit, luni seară, 13 decembrie, la anexa Bisericii Plumbuita din Capitală, situată în Sectorul 2, la intersecția dintre strada Doamna Ghica şi Șoseaua Colentina, la intrarea în Parcul Plumbuita

UPDATE: "Au fost solicitați imediat pompierii, care au stins focul imediat. Din fericire focul nu a afectat lăcașul de cult. Au ars lemne de foc, pe o suprafață de 10 metri pătrați, depozitate într-o magazie din curtea bisericii", a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu.

UPDATE: Flăcările au fost stinse după o jumătate de oră. La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare și o autoscară. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, magazia a ars puternic, din cauza lemnelor din interior, cu degajare masivă de fum, însă nu s-au înregistrat victime.

Informație inițială: "Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o construcție (magazie0, în curtea unei biserici din strada Doamna Ghica. Suprafața afectată este de 10-15 metri pătrați".

Mai multe