VIDEO Județul Constanța, lovit de grindină. Autostrada Soarelui a fost acoperită cu gheață

2 mai 2019 19:50   Național
Ultima actualizare:

Fenomenele meteo extreme nu se opresc! O furtună puternică a lovit judeţul Constanţa, mai multe zone fiind acoperite cu gheaţă, dând impresia unui peisaj de iarnă. De asemenea, în mai multe localităţi apa inundat şoselele şi a blocat traficul rutier.

Alte imagini surprinzătoare ce surprind fenomene neobișnuite pentru luna aceasta a anului! De data aceasta „ținta” ploii cu grindină a fost județul Constanța, unde s-au format pe alocuri adevărate peisaje de iarnă. Zona Ovidiu - Constanţa s-a aflat în după-amiaza de joi, 2 mai, sub avertizare de cod portocaliu de furtuni. Autostrada A4, Autostrada Soarelui, dar şi alte şosele au fost acoperite cu bucăţi mari de gheaţă, construind o imagine cu aspect iernatic.

Județul Constanța, lovit de ploi violente cu grindină

Pe centura care leagă Ovidiu de Agigea, şoferii au fost nevoiţi să oprească pentru a-şi proteja maşinile - atât de mari erau bucăţile de gheaţă, încât autostrada s-a umplut de grindină, iar imaginile care au surprins momentul păreau desprinse dintr-un peisaj de iarnă. A plouat abundent şi deasupra oraşului, dar, din fericire, grindina n-a mai avut dimensiuni atât de mari şi nu a provocat probleme deosebite, potrivit Digi 24.

Meteorologii au emis, de asemenea, o alertă de frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, cu aspect de vijelie, grindină şi averse de ploaie. În mai multe localităţi apa a inundat şoselele şi a blocat traficul rutier.

Mai multe