VIDEO Licean din Buzău, omorât cu un cuţit în inimă din cauza unei glume

14 martie 2014 7:43   Național
Ultima actualizare:

O glumă i-a adus moartea! Un licean din Buzău a sfârşit miercuri noapte înjunghiat de un consătean, după ce adolescentul pus pe şotii i-a ascuns bărbatului sticla de băutură.

Incidentul s-a petrecut într-un bar din sat, unde tânărul ieşise să petreacă, scrie adevarul.ro. Bărbatul care l-a lovit mortal cu cuţitul este cunoscut în sat că are tulburări psihice.

Daniel Nica a ieşit miercuri seară cu fratele său mai mare, la barul din sat. Acolo s-au întâlnit cu alt grup de prieteni şi, puşi pe şotii, au ascuns sticla de băutură a consăteanului lor.

Acesta s-a supărat atât de tare încât a decis să se răzbune pe autorii glumei. A plecat acasă, de unde a luat un cuţit cu lama de 20 de centimetri, şi a revenit la bar. Şi-a recuperat băutura, a ieşit din cârciumă însă afară i-a pândit pe tineri, pentru a-şi duce planul la bun sfârşit.

Daniel Nica a fost atacat cu cuţitul imediat ce a ieşit din bar. ”Dani a fost primul care a ieşit ca să plece acasă şi ăsta, Vasile, criminalul, a sărit pe el cu cuţitul. Băiatul a vrut să se întoarcă spre bar şi cu mâna la piept spunea că a fost tăiat. A murit imediat. Apoi l-a mai atacat pe un băiat”, ne-a spus Vasile Cabun, martor.

Anchetatorii l-au ridicat pe ucigaş de acasă si îl vor trimite la o expertiză psihiatrică. Au aflat că autorul crimei ar fi avut nevoie de operaţie la cap, după ce a căzut din căruţă.

Daniel Nica împlinise 18 ani luna trecută şi era şi fotbalist în echipa din Puieşti.

Mai multe