VIDEO Mesaje obscene pe gardul vilei lui Florin Iordache

17 noiembrie 2018 15:37   Național
Ultima actualizare:

După ce zilele trecute Florin Iordache a arătat semne obscene în Camera Deputaților, sâmbătă, 17 noiembrie, politicianul a avut parte de o surpriză neplăcută: gardul vilei sale era împânzit cu mesaje indecente.

Iordache le-a arătat parlamentarilor din Opoziţie degetul mijlociu în şedinţa de plen de miercuri, așa că mai mulți protestatari au decis să-i scrie cu vopsea cuvinte obsecene pe gard și să-i lipească afișe pe ușa garajului.

La un moment dat, politicianul a ieşit cu maşina din garaj, fiind întâmpinat de cele câteva persoane aflate în faţa locuinţei care i-au strigat "Hoţule!", "Criminalule!" şi "Nu scăpaţi!". Mai mult, acesta și-a lovit ușor și autoturismul în momentul în care încerca să plece cât mai repede din fața casei sale.

Nu mult a trecut până când un echipaj de Poliție a ajuns la fața locului, iar autorii mesajelor au fost amendaţi cu câte 300 de lei fiecare, amenzile ridicându-se la valoarea totată de 1.800 de lei. În cazul în care Iordache depune plângere, pot fi urmăriţi penal pentru distrugere, notează news.ro.

Mai multe