VIDEO O bucată din tavanul fals al Iulius Mall din Cluj-Napoca s-a prăbușit. Ce s-a întâmplat

19 septembrie 2021 17:21   Național
Ultima actualizare:

O parte din tavanul de la Iulius Mall din Cluj-Napoca s-a prăbuşit, duminică, 19 septembrie, la primele ore ale dimineţii. Din fericire, nimeni nu se afla în zonă în momentul respectiv.

Cauza prăbușirii unei părți din tavanul de la Iulius Mall din Cluj o reprezintă „fisurarea unei țevi de agent termic rece, apa scursă deteriorând o porțiune din tavanul fals, care a cedat”, au informat reprezentanții mall-ului, duminică, 19 septembrie, într-un comunicat.

Reprezentanții Iulius Mall au transmis un comunicat ulterior, în care precizează că „nimeni nu a fost rănit și nu au fost alte pagube”. „Incidentul la care faceți referire a fost cauzat de fisurarea unei țevi de agent termic rece, apa scursă deteriorând o porțiune din tavanul fals, care a cedat.

Ulterior, tavanul a fost decupat controlat pe o suprafață mai mare pentru a se putea interveni”, se arată în comunicatul preluat de cluj24.ro.

„Întregul sistem de instalații al mall-ului și cel de climatizare este verificat periodic, însă nu a fost o defecțiune care putea fi sesizată. Ne cerem scuze clienților pentru disconfortul creat!”, au mai transmis reprezentanții Iulius Mall.

În filmulețele care au ajuns în mediul online se poate observa cum o parte a tavanului fals s-a prăbușit. iar bucățile au căzut peste un stand din fața supermarketului Auchan.

Zona a fost securizată, accesul publicului a fost restricționat, iar angajații de la Iulius Mall lucrează la remedierea situației.

Mai multe