VIDEO Oribil! Incendiul din Centrul Vechi din Bucureşti, provocat pentru a ascunde o crimă

4 iulie 2014 22:18   Național
Ultima actualizare:

La jumătatea lunii iunie a acestui an, un incendiu de proporţii a avut loc în Centrul Vechi din Bucureşti. Flăcările au izbucnit într-un apartament situat deasupra unui cunoscut club de acolo iar investigatorii au scos la iveală un adevăr macabru.

Astfel, patronul unui restaurant din Centrul Vechi al Capitalei a fost ridicat, vineri, după ce, la jumătatea lunii iunie, l-ar fi omorât pe managerul localului, partenerul său de afaceri, şi ar fi dat apoi foc apartamentului situat deasupra restaurantului, pentru a crea impresia că victima a murit în incendiu.

Potrivit inspectorului Cătălin Marin, din cadrul Poliţiei Române, suspectul a recunoscut că şi-a ucis asociatul şi a afirmat în faţa anchetatorilor că îşi regretă fapta.

Vasile Văduva a fost adus la locul crimei şi le-a arătat ofiţerilor de la Omoruri cum şi-a ucis asociatul de la restaurantul Eden din Centrul Vechi al Capitalei.

Potrivit lui Cătălin Marin, există ipoteza că autorul a dat foc, în mod intenţionat, pentru ca trupul celui decedat să ardă şi să creeze impresia unui deces în incendiu, iar cadavrul nu a fost observat de pompierii care au făcut cercetarea la faţa locului din cauza faptului că peste trupul victimei s-a răsturnat o mare cantitate de moloz.

Patronul restaurantului din Centrul Vechi suspectat că şi-a omorât partenerul de afaceri, care era şi managerul localului, a fost reţinut vineri, după ce anchetatorii au probat că l-ar fi lovit în cap cu un corp dur, apoi i-ar fi incendiat trupul, au declarat anterior, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

VIDEO

Mai multe