VIDEO Petrecere care sfida orice regulă, cu peste 320 de persoane, pe Cluj Arena. S-a lăsat cu dosar penal

5 octombrie 2020 9:35   Național
Ultima actualizare:

Procurorii au întocmit un dosar penal după organizarea unei petreceri pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, la care au participat peste 320 de persoane, care nu au purtat mască şi care nu au păstrat distanţarea fizică.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a transmis sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că procurorii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. „În noaptea de 03/04 octombrie, o societate comercială a organizat o petrecere privată în incinta Cluj Arena din municipiul Cluj – Napoca, la care au participat aproximativ 320 de persoane, care nu au purtat mască de protecţie şi nu au păstrat distanţarea fizică recomandată”, precizează comunicatul.Sursa citată a menţionat că urmărirea penală este efectuată in rem. Evenimentul a fost organizat de The Date, care potrivit paginii de Facebook, „este un brand de petreceri premium, menite să creeze «nopţi experienţă», în locaţii diferite de fiecare dată.

La petrecere a fost invitat să mixeze DJ-ul Vali Bărbulescu, iar evenimentul a continuat şi după venirea poliţiştilor, potrivit cluj24.ro, citat de News.ro. De asemenea, organizatorul evenimentului a fost amendat de poliţie cu 1.000 de lei, conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, mai transmite sursa citată.

Antreprenorul Vlad Mihălăchioiu, responsabil de conceptul de petreceri “the date”, a refuzat să comenteze situația creată în urma evenimentului din noaptea sâmbătă spre duminică de pe Cluj Arena. Contactat de Cluj24.ro, Mihălăchioiu a spus că a dat declarații la Parchet și că nu dorește să facă alte comentarii.

Citește și:

Nelu Tătaru, despre pelerinajul de Sfânta Parascheva: ”Nu va fi ca în ceilalți ani”

Virgil Musta avertizează: ”Terapia Intensivă este plină! Suntem la pragul dintre viață și moarte”

Mai multe