VIDEO Revoltător! Pisică aruncată la câini, pe un câmp din Pantelimon. "În 30 de secunde au rupt-o!"

16 ianuarie 2020 15:09   Național
Ultima actualizare:

Imagini revoltătoare pe un câmp din Pantelimon. O tânără a filmat cum un şofer a aruncat o pisică din maşină, chiar în mijlocul unor câini maidanezi aflaţi pe marginea drumului. Aceştia au sfâşiat-o imediat.

Femeia susţine că, imediat ce stăpânul a aruncat-o din maşină, pisica a fost sfâşiată de cel puţin 15 câini. A văzut totul din autoturismul pe care îl conducea. A oprit şi a încercat să o ajute pe săraca pisicuţă, însă nu a mai putut face nimic pentru ea.

A oprit autoturismul şi a încercat, în zadar, să îi oprească pe câinii care au luat-o la fugă după pisică. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Sursa: Facebook: Corina Ruxandra Costache

Imaginile nu surprind, efectiv, momentul în care felina este aruncată din maşină, dar tânăra a descris cum s-a produs grozăvia.

"...ai aruncat pisica din mașină, în ochii mei, ai scos-o din cutia de transport și ai aruncat-o la câini. M-ai văzut și ai aruncat-o direct în ochii mei, între ei, de n-am avut cum să mă bag între 15 câini să o scot din gura lor, în 30 de secunde, au rupt-o", a povestit revolatată femeia.

Tânăra susţine că s-ar fi dus la şoferul care a aruncat pisica, însă acesta i-a spus să nu se bage. 

"L-am filmat din faţă, m-am dus după el, am vorbit cu el și-mi zicea să îmi văd de treaba mea. Simt că mor, nu reuşesc să-mi revin, îmi tremură mâinile de nu mai pot să ţin telefonul", a mai spus tânăra.

Poliţia face verificări în cazul pisicii aruncate la câini

Filmul a fost văzut şi de poliţie care a început o anchetă în acest caz

„În urma vizualizării imaginilor video, postate în mediul on-line, de către o persoană  pe o rețea de socializare, polițiștii orașului Pantelimon s-au sesizat din oficiu, în vederea efectuării de verificări în raport cu dispozițiile legii 2005/2004 privind protecția animalelor, pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept, iar în funcție de rezultatul verificărilor în urma probatoriului administrat, aplicarea măsurilor legale ce se impun”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Ilfov.

Citeşte şi: 

Câine bătut cu bestialitate de stăpâna lui într-un tramvai din București

Un câine din Satu-Mare, mutilat după ce i-a explodat o petardă în gură

Mai multe