VIDEO Senatoarea Diana Șoșoacă a plecat din emisiunea lui Mihai Gâdea, după un schimb de replici cu acesta: "Vă opresc și microfonul"

26 ianuarie 2021 11:30   Național
Ultima actualizare:

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a fost din nou protagonista unui moment controversat. În urma unui schimb tăios de replici cu Mihai Gâdea, în platoul emisiunii moderate de acesta, Diana Șoșoacă a decis să părăsească emisiunea fără să ofere vreo explicație.

Luni seară, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, a avut loc o discuţie aprinsă între Diana Şoşoacă şi ceilalţi invitaţi, pe tema pandemiei. Printre invitați s-au numărat Diana Șoșoacă, senator AUR, Beatrice Mahler, Adina Alberts, Adrian Marinescu, Mirel Curea şi Mugur Ciuvică.

Diana Șoșoacă i-a întrerupt în mod repetat pe ceilalți invitați și a intervenit adresându-le diferite întrebări. Deranjat de atitudinea avută de Diana Șoșoacă,  Mihai Gâdea a avertizat că microfonul îi va fi oprit dacă nu îi respectă pe cei prezenți. 

Mihai Gâdea: Ascultaţi puţin. Să ştiţi o chestie, la o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o chestie lipsită de politeţe şi de ştaif Diana Şoşoacă: Domnule Gâdea...

Mihai Gâdea: Da, doamna senator

Diana Şoşoacă: Cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră

Mihai Gâdea: Ia să vedem, doamna senator, cum? (Vorbesc unul peste celălalt)

Mihai Gâdea: Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, să ştiţi că vă opresc şi microfonul

Diana Şoşoacă: Nicio problemă, este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi oricum de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoţional

Mihai Gâdea: Se vede că sunteţi abuzată, să ştiţi, se vede, sunteţi abuzată masiv.

După dialogul în care s-au schimbat replici acide, MIhai Gâdea a decis să ia o pauză de publicitate. Însă, după revenirea în emisie, Diana Șoșoacă nu a mai fost prezentă în platou, iar producătorul emisiunii a anunțat că senatoarea a decis să părăsească emisiunea.

Mai multe