Video șocant! O fetiță a fost bătută, dezbrăcată și dată afară din casă de propria mamă

12 ianuarie 2020 17:43   Național
Ultima actualizare:

Un filmuleț șocant circulă pe rețelele de socializare, în care apare o micuță care a fost bătută și dată afară din casă, în frig, fără haine groase, chiar de propria ei mamă.

Eveniment s-a petrecut în satul Poşta, comuna Gohor, din județul Galați. O fetiță de nici șapte ani a fost bătută și aruncată dezbrăcată afară în ger, de propria mamă. Un vecin a fost cel care a răspândit informația în mediul online, după ce s-a dus să verifice ce se întâmplă la casa alăturată, având în vedere că a auzit în seara respectivă țipete și zgomote. 

Ajuns alarmat la fața locului, acesta a constatat că fetița familiei, îmbrăcată sumar și încălțată doar cu niște papuci, se ascundea în grădină, după ce primise o bătaie zdravănă de la mama ei. Vecinul a încercat să poarte un dialog cu părinții fetei, însă fără efect, ambii fiind beți.

Bărbatul a vrut să preia copila și s-o ducă să doarmă cu fiica lui acasă, însă mama s-a opus, trăgând de fetița pe care tocmai o bătuse și o aruncase dezbrăcată în gerul de afară. „Nu vreau cu mama!”, se poate auzi în filmare țipătul fetiței.

Vecinul a filmat întreaga scenă și a sunat la 112, anunțând atât Poliția, cât și Protecția Copilului. „Uitați cum pleacă un copil cu un străin acasă doar pentru că o bate mama ei de o zăpăcește”, a spus vecinul în filmuleț, după ce i-a spus micuței să meargă la el acasă pentru a nu mai sta în ger.

La scurt timp după incident, bărbatul a dezvăluit că fetița a fost preluată de către autorități. „Fetita este luată de Asistența Socială și Politie de azi noapte, au dus-o la Galați, la un singur centru cică este în Galați. Eu am făcut ce am putut, sperăm să fie bine acolo unde au luat-o. Nu mai știu nimic de ea de azi noapte. Eu am avut-o la mine, am spalat-o, i-am dat sa mănânce și atât. Fetița nu mai este la mine, au luat-o autorităţile”, a explicat bărbatul pe Facebook.În prezenţa asistentului social din cadrul primăriei Gohor, minora a fost condusă şi internată într-un centru de primire minori. În acest caz se efectuează cercetări pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului”, a declarat, pentru adevărul.ro, comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Mai multe