VIDEO. Şocant! Şofer ameninţat cu pistolul, în centrul Bucureștiului

13 martie 2019 15:47   Național
Ultima actualizare:

Momente de panică pentru pasagerii unui tramvai care trecea printr-o intersecţie din centrul Bucureştiului. Oamenii au asistat la o scenă ce părea a fi un incident în trafic. Un şofer a fost ameninţat cu pistolul şi tras cu forţa din maşina pe care o conducea. Totul s-a dovedit a fi însă o misiune a poliţiştilor de la antidrog.

De altfel, poliţia a confirmat, miercuri, faptul că a fost vorba despre o misiune, iar cel prins ar fi avut droguri asupra lui.

Incidentul care a sperfiat o mulţime de oameni s-a petrecut, marţi, la intersecţia străzilor Eminescu şi Moşilor, din Sectorul 2 al Capitalei. 

Este vorba despre o zonă foarte aglomerată.  Astfel că foarte mulţi participanţi la trafic au putut asista  la scena incredibilă.  Doi bărbaţi au coborât dintr-o maşină şi s-au năpustit spre duba din spatele lor. Unul dintre ei a scos un pistol pe care l-a ţinut la vedere, în timp ce celalăalt bărbat l-a scos pe conducătorul dubei cu forţa.

Totul a fost  filmat de un pasager aflat într-un tramvai care se deplasa prin intersecţia respectivă şi a pus totul pe internet. 

Anchetatorii aveau informaţii că bărbatul avea stupefiantele în maşină. O perioadă l-au filat, iar marţi au organizat un flagrant. Au calculat totul la milimetru. L-au urmărit până au ajuns în zona aglomerată. Infractorul le-a picat în plasă şi nu a mai avut scăpare. Acum va da socoteală anchetatorilor cu privire la sursa drogurilor şi identităţile tuturor persoanelor implicate în acest caz.

Mai multe