VIDEO Șocant! Un nou-născut este trântit de o asistentă la Târgoviște

24 iulie 2018 17:29   Național
Ultima actualizare:

Imagini revoltătoare la Spitalul Judeţean Târgovişte! Un nou-născut este bruscat fără milă de o tânără asistentă. Pentru că micuțul nu vrea, probabil, să sugă din biberon, femeia îl ia de o mână și îl trântește pe masă de mai multe ori.

Imaginile au fost filmate pe furiș de o mămică aflată în apropierea salonului unde nou-născuții sunt îngrijiți de personalul medical.

Se vede clar cum asistenta, care-l hrănește pe nou-născut cu biberonul, îl bruschează. filmulețul a fost postat imediat pe pagina sa de Facebook și a ajuns pe mâna polițiștilor de la IPJ Dâmboviţa, care s-au autosesizat.

”Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Ciurea.

Şi conducerea Spitalului Judeţean Târgovişte face verificări în acest caz. A dispus reunirea de urgenţă a Comisiei de disciplină împotriva asistentei care este angajată pe perioadă determinată.

Reprezentanţii unităţii sanitare nu au făcut alte comentarii cu privire la incident, urmând a se pronunţa în funcţie de concluziile Comisiei de disciplină.

Mai multe