VIDEO Tânăr spulberat de tren

5 decembrie 2018 14:16   Național
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 24 de ani este în comă la spital după ce maşina pe care o conducea a fost izbită de un tren de călători, în judeţul Timiş. Şoferul nu s-a asigurat la trecerea la nivel de cale ferată şi a fost lovit în plin.

Accidentul s-a produs în jurul orei 8.30, la o trecere de cale ferată semnalizată, pe un drum agricol de la marginea localităţii Săcălaz. Şoferul, un tânăr de 24 de ani, nu a văzut trenul care se apropia, deşi vizibilitatea în zonă este foarte bună. Mecanicul trenului de pe ruta Timişoara - Jimbolia a frânat, dar prea tarziu. Maşina şoferului neatent a fost lovită în plin. Unul dintre tampoane a trecut la câţiva centimetri de trupul bărbatului.

Imediat la locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje de ambulanţă, descarcerare şi poliţie.

Şoferul a rămas captiv între resturile maşinii şi a fost necesară intervenţia salvatorilor militari pentru a-l descarcera.

Medicii i-au făcut manevre de resuscitare şoferului grav rănit şi s-au străduit să-i salveze viaţa.Trecerea la nivel cu calea ferată, unde s-a produs accidentul, este pe un drum agricol, astfel că evenimentul nu intră în categoria accidentelor rutiere.

Mai multe