VIDEO Tânără împuşcată de concubinul gelos

9 noiembrie 2018 11:02   Național
Ultima actualizare:

O tânără din Tulcea, mama unui copil de 4 ani, a ajuns în comă la spital, după ce a fost împuşcată de fostul ei iubit. După ce a împuşcat-o pe femeie, crezând că a reuşit să o şi omare, bărbatul s-a sinucis.

Deşi a pierdut mult sânge, ea a fost stabilizată de medicii de la Ambulanţă, dar starea ei este în continuare gravă. Bărbatul era foarte gelos şi violent, spun localnicii care îl cunoşteau.

La doar 33 de ani, o tânără din localitatea tulceană Mahmudia se zbate între viaţă şi moarte din cauza unui fost iubit. Deşi a trecut o lună de când nu mai erau împreună, bărbatul de 42 de ani nu a acceptat realitatea şi aseară a încercat să o omoare în timp ce se afla la serviciu.

Localnicii spun că bărbatul era consumator de alcool, iar când bea devenea violent

Orbit de gelozie, bărbatul s-a dus aseară la magazinul unde lucra fosta iubită şi a împuşcat-o pe aceasta cu o puşcă de vânătoare. Crezând că a omorât-o, s-a sinucis cu aceiaşi armă.

Femeia împuşcată este internată la spitalul din Tulcea, cu răni grave, iar prognosticul medicilor este rezervat. Tânăra este aşteptată acasă de un băiat de 4 ani făcut cu cel care a încercat să-i ia viaţa.

Mai multe