VIDEO Traian Băsescu: "Responsabilitatea băsiştilor este să ..."

14 noiembrie 2014 18:56   Național
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că face apel la români să meargă duminică la vot, indiferent unde s-ar afla, în ţară sau străinătate.

El a menţionat că a urmărit campania şi că este un moment important, trecându-se într-o nouă etapă. Băsescu a declarat că are un mesaj către români, făcând un apel către aceştia să meargă la vot duminică. El a ţinut să menţioneze că îi roagă pe românii din diaspora să voteze, ştiind că este un efort pentru aceştia, potrivit mediafax.ro.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că a fost evident faptul că membrii Guvernului, Ministerul de Externe încearcă să obstrucţioneze votul cetăţenilor din străinătate, el menţionând că speranţa sa la numirea lui Teodor Meleşcanu la MAE a fost una deşartă. "În ceea ce priveşte campania electorală, ea se încheie teoretic astăzi, la ora 24:00, dar cu tot acest zbucium se finalizează duminică, prin exercitarea dreptului suveran de a vota. Din acest punct de vedere, aş face observaţia că a fost evident faptul că membrii Guvernului, Ministerul de Externe încearcă să obstrucţioneze votul cetăţenilor din străinătate", a spus Băsescu.

În tuimpul discursului televizat, Traian Băsescu a anunţat că va publica pe pagina sa de Facebook un clip în care se va vedea cât de "pisicuţ" este Victor Ponta la Cotroceni.

Mai multe