VIDEO Un bunic cu doi nepoţi, loviţi de un bolid în parcarea unui complex rezidențial din Popeşti-Leordeni

24 iunie 2020 7:47   Național
Ultima actualizare:

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele unui şofer care, marţi dimineaţă, a accidentat un bunic şi pe cei doi nepoţi ai acestuia în parcarea complexului ConfortCity, din Popeşti-Leordeni.

Imaginile de coșmar au fost prezentate de Europafm.ro, fiind primite de la un ascultător al postului de radio. Potrivit sursei citate, şoferul s-a grăbit să treacă de barierele ridicate în parcare, deşi un bărbat, identificat ulterior drept bunicul minorilor, traversa pe acolo împreună nepoţii. Unul dintre copii a fost luat în braţe, în timp ce celălalt minor a ajuns sub roţile maşinii. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. „În comuna Popeşti-Leordeni, pe Spaiul Unirii nr. 9, a avut loc un accident rutier, în care conducatorul unui autoturism, pe fondul neasigurarii schimbării direcţiei de mers, ar fi acroşat 3 pietoni. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat şi a unui minor, aceştia fiind transportaţi la unitatea medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale”, precizează reprezentanţii poliţiei.

Șaban Ibram, tatăl copilului, pentru Observator: Suntem foarte supărați. A intrat, le-a rupt mâinile, le-a rupt picioarele, i-a distrus. Copilul este foarte grav.

Marian Vlaicu, paznicul complexului, pentru Observator: "Am văzut tot, deci, aşa ceva! M-a apucat tremuratul. Am pus mâna la ochi, am zis că nu mai e viu. E o practică să se forţeze bariera, nu e primul. Degeaba am pus astea aici. Pentru un leu sau cinci lei forţează aiurea aşa. Să treci aici, dacă nu eşti atent, şi peste mine era să dea cineva".

Mai multe