VIDEO Un musculos teribilist a sărit la bătaie în trafic. Uite-l cum se agită aiurea

27 ianuarie 2015 14:56   Național
Ultima actualizare:

Un tânăr domn, care traversa sectorul 6 al Bucureștiului, a oferit un spectacol pe cinste șoferilor de pe Calea Crângași.

Supărat nevoie mare pe un alt șofer, care probabil i-a tăiat calea sau nu i-a acordat prioritate, masculul feroce al Capitalei a ieșit din mașină și s-a dus glonț la adversarul său din trafic pentru a-l pune la punct.

Pentru că șoferul respectiv nu și-a părăsit autovehiculul, bărbatul îmbrăcat cu un pulover mulat, ideal pentru a-i evidenția masa musculară din partea superioară a corpului, a început să-și agite pumnii prin aer și să facă un joc de glezne, specific bătăușilor profesioniști, crezând că astfel își va intimida victima.

Șoferul cu pricina nu a dat curs invitației la bătaie în plină stradă, fapt ce l-a înfuriat și mai mult pe musculos, care a început să lovească cu palmele geamul mașinii.

Toată scena a fost filmată cu telefonul mobil de către pasagerul unui taxi, care a plecat fără să filmeze și deznodământul scenei tragico-comice. Imaginile au fost publicate de colegii de la adevărul.ro.

Mai multe