VIDEO. Un șofer STB bate un livrator pe bicicletă sub ochii pasagerilor. Incidentul a fost filmat

13 aprilie 2022 3:54   Național
Ultima actualizare:

Situație incredibilă în traficul bucureștean. Un șofer STB a coborât din autobuz și a agresat un biciclist sub ochii călătorilor care priveau, uluiți, de la geam. Incidentul s-a petrecut marți, pe linia 335. 

Poliţiştii din Bucureşti au deschis dosar de cercetare penală, după ce un şofer STB a coborât din mijlocul de transport şi a agresat un biciclist. Incidentul a fost filmat, imaginile fiind postate pe reţelele de socializare.

Angajat al STB a coborât din autobuz să ia la bătaie un biciclist cu comandă de livrat. Strada era complet blocată, nu avea fizic unde să meargă. Şoferul i-a scos şaua bicicletei şi l-a luat la bătaie pe săracul om. Am coborât să-i dau omului înregistrările video şi i-am sugerat să cheme urgent poliţia. Staţia STB Şoseaua Mihai Bravu”, a scris pe Facebook un martor al incidentului. Martorul mai spune că incidentul a avut loc în stația STB Șoseaua Mihai Bravu, autobuz 335, la ora 16:11.

Victima a depus plângere

Poliţia Capitalei a precizat că unul dintre bărbaţi (n.r. livratorul agresat) s-a prezentat la Secţia 8 Poliţie şi a formulat plângere. ”Cu privire la imaginile difuzate pe o rețea de socializare și preluate de mass-media, în care se observă un conflict în care sunt implicați doi bărbați, un conducător auto și un biciclist, precizăm următoarele: în urmă cu scurt timp, unul dintre bărbați s-a prezentat la Secția 8 Poliție și a formulat plângere. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a precizat Poliţia Capitalei, luni, într-un comunicat.    

Livratorul agresat a explicat ce s-a întâmplat, în trafic. „M-a luat autobuzul din lateral. L-am întrebat de ce a tras dreapta, ne-am luat în gură, ne-am înjurat și a sărit la bătaie. Pasagerii au filmat abia la final. Am spus că sun la Poliție și a fugit șoferul STB”, a declarat livratorul pentru ziarul Libertatea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe